Loading...
 Start Page

   |   Login  |   Επικοινωνία  |   Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

NephroPatchTM
Κλίκ για μεγέθυνση
NephroPatchTM
Τιμή καταλόγου: 125 €
Τελική Τιμή: 100 € (-20%)
Κωδικός Προϊόντος: MD004

ΝephroPatch (Εξωτερικό πώμα παρακέντησης)
Τι είναι το ΝephroPatch ?

Το ΝephroPatch είναι ένα ελαστικό πώμα που έχει ως σκοπό τη σφράγιση του σημείου παρακέντησης μετά από παρακέντηση.

Το ΝephroPatch είναι αυτοκόλλητο και χρησιμεύει σε εφαρμογές αιμοδιάλυσης. Αυτό το εξωτερικό πώμα προβλέπεται για την εφαρμογή χειροκίνητης ή/και μηχανικής συμπίεσης των σημείων παρακέντησης από τον ασθενή ή το αντίστοιχο υγειονομικό προσωπικό.

Το ΝephroPatch πρέπει να χρησιμοποιείται ως βοηθητικό μέσο και μόνο για μονή χρήση σε χρόνια αιμοδιάλυση. 
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ

 • Περιεχόμενο συσκευασίας

     Κάθε αποστειρωμένη συσκευασία περιέχει 2 (δύο) εξωτερικά πώματα  παρακέντησης με σκοπό τη μονή χρήση σε ασθενή στη διάρκεια μιας θεραπείας.

 • Αποστείρωση

    Το ΝephroPatch αποστειρώνεται στην αποστειρωμένη του συσκευασία με οξείδιο του αιθυλενίου.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ


 Προϋποθέσεις εφαρμογής

Το ΝephroPatch επιτρέπεται να εφαρμοστεί μόνο κατόπιν οδηγιών του θεράποντος ιατρού. Ο χρήστης θα πρέπει να έχει λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χρήση του ΝephroPatch. Ο ασθενής ή/και οι συγγενείς (εάν χρειαστεί, το νοσηλευτικό προσωπικό εντός ή εκτός οικίας) πρέπει να έχουν λάβει την κατάλληλη εκπαίδευση για τη χειροκίνητη συμπίεση αιμορραγούντων σημείων παρακέντησης.

Μέθοδος διεργασίας σε βήματα:

1. Εκτελέστε την αιμοδιάλυση με τη συνήθη της μορφή.

2. Προετοιμασία: τα αναμενόμενα σημεία συγκόλλησης δεν πρέπει να περιέχουν λίπος ή υγρασία, και, εάν χρειαστεί , πρέπει να έχουν καθαριστεί προκαταβολικά με ένα αλκοολούχο διάλυμα και να έχουν στεγνώσει πριν από την τοποθέτηση των λωρίδων συγκράτησης. Σε περίπτωση ασθενών με αλλεργική αντίδραση στα παραπάνω μέσα, συνιστάται προκαταβολικός καθαρισμός με χειρουργικό σαπούνι. Τα μέσα απολύμανσης με βάση το ιώδιο polyvidon, τα μέσα απολύμανσης με συστατικά χαμηλής περιεκτικότητας σε λίπος και τα μέσα απολύμανσης με υψηλή περιεκτικότητα σε αλκοόλη περιορίζουν την πρόσφυση των λωρίδων συγκράτησης.

3. Εφαρμογή: Αφαιρέστε το ΝephroPatch από τη συσκευασία του. Ξεκολλήστε το χαρτί σιλικόνης από τη συσκευασία του. Μην αγγίζετε τις επιφάνειες με κόλλα του ΝephroPatch με απροστάτευτα δάκτυλα. (περιορίζει την πρόσφυση στο δέρμα).

4. Κεντράρισμα του φακού: Τοποθετήστε το στοιχείο σφράγισης (φακό) στο μέσο του καναλιού τρυπήματος.

5. Εφαρμογή/Στερέωση: Κολλήστε τις λωρίδες συγκράτησης στο δέρμα, και στις δυο πλευρές, λαμβάνοντας υπόψη τις μεμονωμένες σωματικές ιδιαιτερότητες. Δεν επιτρέπετε να κολλάτε τις λωρίδες συγκράτησης τη μία πάνω στην άλλη.

6. Τράβηγμα της κάνουλας: Εάν χρειαστεί, τοποθετήστε το άκρο(κύρτωμα) των δακτύλων στην πίσω πλευρά του φακού ασκώντας ελαφριά πίεση. Τραβήξτε δυνατά τη βελόνα συριγγίου και, εάν χρειαστεί, αφήστε το άκρο(κύρτωμα) των δακτύλων εκεί σύντομο χρονικό διάστημα έως ότου να μην εκρέει καθόλου αίμα. Με τη βοήθεια ενός σπόγγου, καθαρίστε και απομακρύνατε τις σταγόνες αίματος που εξέρχονται από τη βελόνα συριγγίου.

7. Αποτέλεσμα: Δεν υφίσταται περαιτέρω εκροή αίματος στο σημείο παρακέντησης . Απαιτείται αρχική παρακολούθηση της λειτουργικότητας.

8. Αφαίρεση ΝephroPatch: Μετά από 4 (ή καλύτερα 8-14 ώρες) αφαιρέστε το ΝephroPatch όπως ένα επίθεμα. Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί η πρόωρη αφαίρεση του ΝephroPatch να προκαλέσει εκροή σταγόνων αίματος στο κανάλι τρυπήματος. Συνιστάται να διακόπτεται η αιμορραγία μέσω άσκησης συμβατικής πίεσης.

9. Μέτρα προφύλαξης: Στην περίπτωση που αφαιρεθεί το ΝephroPatch πρόωρα από το δέρμα, συνιστάται να αφαιρείται το ΝephroPatch και να διακόπτεται η αιμορραγία μέσω άσκησης συμβατικής πίεσης.


Παρενέργειες

Σε ασθενείς με ασυμβατότητα στα μέσα του αυτοκόλλητου ή του μέσου αποστείρωσης, είναι πιθανόν να παρουσιαστούν αντιδράσεις υπερευαισθησίας.


Αντενδείξεις

 • Το ΝephroPatch δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί ως κυκλικό επίθεμα.
 • Μη χρησιμοποιείται το ΝephroPatch σε ασθενείς με γνωστή ασυμβατότητα σε αυτό. (π.χ αντιδράσεις ασυμβατότητας στα μέσα του αυτοκόλλητου ή του μέσου αποστείρωσης)
 • Σε αδύνατο και εύθραυστο δέρμα
 • σε νέα ή πρόσφατα ανακατασκευασμένη παράκαμψη
 • Για τη σφράγιση συνήθων δερματικών τραυματισμών


 Προειδοποιητικές υποδείξεις

 • Τα μέσα απολύμανσης από ιώδιο polyvidon μειώνουν την πρόσφυση των λωρίδων συγκράτησης.

  Μην αγγίζετε τις πλευρές με κόλλα του ΝephroPatch με τα δάκτυλα.
 • Δεν επιτρέπετε να κολλάτε τις λωρίδες συγκράτησης τη μια πάνω από την άλλη.
 • Αρχική παρακολούθηση της λειτουργικότητας.
 • Σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί η πρόωρη αφαίρεση του ΝephroPatch να προκαλέσει εκροή σταγόνων αίματος στο κανάλι τρυπήματος.
 • Μην χρησιμοποιείτε το ΝephroPatch αφότου παρέλθει η ημερομηνία λήξης.(βλ. ετικέτα). Εάν χρησιμοποιήσετε το ΝephroPatch αφότου παρέλθει η ημερομηνία λήξης μπορεί να επηρεαστεί αρνητικά η απόδοση του ΝephroPatch και να μην πληρούνται πλέον οι προϋποθέσεις για τη λειτουργία του.
 • To ΝephroPatch πρέπει να χρησιμοποιείται για μια χρήση μόνο σε ασθενή στη διάρκεια της θεραπείας. Μην χρησιμοποιείται εκ νέου και μην επαναποστειρώνετε το ΝephroPatch. Η επαναποστείρωση ή εκ νέου χρήση του ΝephroPatch μπορεί να επηρεάσει δυσμενώς την απόδοση του, έτσι ώστε να μην πληρούνται πλέον οι προϋποθέσεις της λειτουργίας του. Αυτό έχει, ανάμεσα σε άλλα, την συνέπεια ενός αυξημένου κινδύνου μόλυνσης , μιας ανεπαρκούς αιμόστασης ή πρόσφυσης στο δέρμα.


Φύλαξη

 • Να χρησιμοποιείτε μόνο άθικτες συσκευασίες.

  Να φυλάσσετε το ΝephroPatch σε δροσερό (0 -30 βαθμούς κελσίου) και ξηρό μέρος.

https://youtu.be/Y8th3ygfQhI


Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 50€


Τηλεφωνικές Παραγγελίες
στο 2613 026 128 
      697 22 55 026

Συμβεβλημένος Πάροχος


Για όλα τα νέα μας
Εγγραφείτε στο Newsletter

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: 2613 026 128
& (+30) 697 22 55 026

E-mail: info@medichron.gr

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω:

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ

   Καλάθι Αγορών

Προσωρινά δεν δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες:

SOCIAL MEDIA

    

Sitemap / Login

© Copyright 2020 - 2022 MediChron SALES & MEDICAL SERVICES