Loading...
 Start Page

   |   Login  |   Επικοινωνία  |   Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€

Biolevox™ HA 2.2%
Κλίκ για μεγέθυνση
Κωδικός Προϊόντος: MD003
Ποσότητα: Τεμάχια

 Για διαθεσιμότητα επικοινωνήστε μαζί μαςBiolevox
HA inj 2,2% υαλουρονικό οξύ για ενδοαρθρική έγχυση


 
Τι είναι το Biolevox HA ?

Το Biolevox HA είναι ένα ενέσιμο ενδοαρθρικό σκεύασμα, στείρου υαλουρονικού νατρίου, που προτείνεται στις παθολογικές καταστάσεις πόνου και περιορισμένης αρθρικής κινητικότητας, παρουσία εκφυλιστικών και τραυματικών αλλοιώσεων, στην άρθρωση του γόνατος και των υπολοίπων των οστών.

Το Biolevox HA  δρα:

 Ιδιότητες και μηχανισμός δράσης
Το αρθρικό υγρό συνήθως περιέχει υαλουρονικό οξύ, μια ουσία που εξασφαλίζει την ιξωδοελαστικότητά του και επιτρέπει τις φυσιολογικές κινήσεις ανώδυνα λόγω της λίπανσής του και τις ιδιότητες απορρόφησης κραδασμών. Επιπλέον, το αρθρικό υγρό παρέχει θρεπτικά συστατικά στο χόνδρο. Στην περίπτωση  εκφυλιστικών ασθενειών, η ιξωδοελαστικότητα του αρθρικού υγρού μειώνεται σημαντικά, πράγμα που περιορίζει την αρθρική κινητικότητα, προκαλεί πόνο και επιπτώσεις την καταστροφή του χόνδρου. Η συμπλήρωση του αρθρικού υγρού μέσω ενδοαρθρικών ενέσεων καθαρού υαλουρονικού οξέος βελτιώνει τις  ιξωδοελαστικές ιδιότητες του αρθρικού υγρού: όπως αμέσως μετά από ένα κύκλο θεραπείας των 3 έως 5 ενδοαρθρικών ενέσεων, η κινητικότητα της άρθρωσης βελτιώνεται και ο πόνος από τις εκφυλιστικές αλλοιώσεις μειώνεται.

Γιατι Biolevox HA

  • 120% περισσότερο υαλουρονικό οξύ ανά θεραπεία συγκριτικά με άλλα σκευάσματα περιεκτικότητας 1%
  • Σύντομη θεραπεία σε λιγότερες συνεδρίες
  • Εξασφαλισμένη ευρωπαϊκή ποιότητα και τεχνολογία
  • Το υψηλότερο επίπεδο ασφάλειας
  • Βέλτιστο και συνεκτικό μοριακό βάρος

Πλεονεκτήματα Biolevox HA 2,2% έναντι όλων των άλλων ομοειδών σκευασμάτων
•    Ευρωπαϊκή χώρα παραγωγής
•    Συστατικά πρώτων υλών ευρωπαϊκής προέλευσης
•    Ύψιστη ποιότητα υαλουρονικού γαλλικής παραγωγής
•    Φαρμακομορφή γέλης σε αντίθεση με άλλα υδαρή ανταγωνιστικά προϊόντα 1%
•    Μοναδική άμεσα παυσίπονη δράση
•    Το Biolevox HA διαφέρει από τα υπόλοιπα, γιατί πρώτα μορφοποιείται, συσκευάζεται και εφόσον αποστειρωθεί με υψηλής πίεσης και θερμοκρασίας ατμό, κατόπιν προσμετράται  η υψηλή ιξωδοελαστικότητά του. Γεγονός που το καθιστά μοναδικό, σε σύγκριση με τα άλλα προϊόντα που, πρώτα ελέγχονται, αποστειρώνονται και μετά συσκευάζονται, μειώνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την ελαστικότητα και το ιξώδες τους.

Σημαντική παρατήρηση: Το υαλουρονικό νάτριο του Biolevox HA είναι αποτέλεσμα βακτηριακής ζύμωσης, και όχι προϊόν ζωικής προέλευσης (monolithic HA από rooster comb, δηλ. λειρί κόκκορα), το οποίο συναντάται στα συνήθη ενδοαρθρικά σκευάσματα χαμηλής ποιότητας. Κατ' επέκταση το Biolevox HA δεν εμφανίζει αλλεργικές αντιδράσεις σε οργανισμούς με υπερευαισθησία στα πουλερικά, αυγά, φτερά και τα παράγωγά τους.

Συστατικά /Σύνθεση 

Κάθε ml περιέχει:
Sodium hyaluronate                 22,000 mg
NaCI                                           8,500 mg
Disodium hydrogenphosphate    0,563 mg
Sodium dihydrogenphosphate    0,045 mg
Water for injection                                q.s.

Φαρμακοτεχνικά χαρακτηριστικά

Solution                    2,2%
Volume                     2,0 ml
Molecular weight       1,5-1,8 mln
Dynamic viscosity      250-350 mPas
Osmolarity                70-400 m0sm/kg
pH                            6,8-7,4

Ένα ml διαλύματος περιέχει 22,0 mg υαλουρονικού νατρίου προερχόμενο από ζύμωση, ένα στείρο, ισοτονικό, απυρετογόνο,  ρυθμιστικό φωσφορικό διάλυμα, pH 7,2 και ύδωρ για ενέσιμο διάλυμα.

Το προϊόν υαλουρονικό νάτριο 2,2%, λαμβάνεται μέσω ζύμωσης και χρησιμοποιείται για τη βελτίωση του ενδοαρθρικού ιξώδους και έχει υποβληθεί σε αποστείρωση με ατμό για ενέσιμα προϊόντα.

Δοσολογία και τρόπος χρήσης

Το προϊόν είναι σχεδιασμένο για χρήση μία φορά την εβδομάδα με ενδοαρθρική ένεση για 3-5 ενδοαρθρικές ενέσεις.Τα  ευεργετικά αποτελέσματα των 3-5 διαδοχικών θεραπειών διατηρούνται για 6 μήνες. Παρουσία συλλογής υγρού στην άρθρωση, συνιστάται να μειωθεί  με αναρρόφηση πριν την ενδοαρθρική ένεση του προϊόντος. Καθαρίστε το δέρμα χρησιμοποιώντας ένα κατάλληλο τοπικό αντισηπτικό. Πάρτε την έτοιμη σύριγγα από τη συσκευασία της, αφαιρέστε το πώμα Luer-lock από τη σύριγγα, και συνδέστε την κατάλληλη βελόνα για τη σύριγγα. Τυχόν φυσαλίδες αέρα στη σύριγγα πρέπει να αφαιρεθούν πριν την ένεση.

Αλληλεπιδράσεις με άλλα φαρμακευτικά προϊόντα
Έως σήμερα δεν υπάρχουν διαθέσιμα δεδομένα σχετικά με οποιαδήποτε ασυμβατότητα του προϊόντος με άλλες θεραπείες για ενδοαρθρική εφαρμογή. Κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της θεραπείας, ταυτόχρονη από του στόματος χορήγηση παυσίπονων και αντι-φλεγμονωδών παραγόντων μπορεί να είναι ευεργετική.

Πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες
Τοπικά συμπτώματα όπως πόνος, ερυθρότητα και οίδημα μπορεί να παρουσιαστούν στο υπό θεραπεία σημείο. Αυτά τα συμπτώματα μειώνονται τοποθετώντας ένα πακέτο πάγου στην υπό θεραπεία περιοχή για 5 έως 10 λεπτά.

Τρόπος χορήγησης
Κουτί που περιέχει έτοιμη σύριγγα 22mg / 1ml σε ένα αποστειρωμένο φακελίδιο  και μία μη προσαρμοσμένη αποστειρωμένη βελόνα συσκευασμένα σε ξεχωριστό μικρό αποστειρωμένο φακελίδιο.

Σχεδιασμένο για χρήση αποκλειστικά από ιατρό.

 Δωρεάν Μεταφορικά
για παραγγελίες άνω των 50€


Τηλεφωνικές Παραγγελίες
στο 2613 026 128 
      697 22 55 026

Συμβεβλημένος Πάροχος


Για όλα τα νέα μας
Εγγραφείτε στο Newsletter

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τηλ.: 2613 026 128
& (+30) 697 22 55 026

E-mail: info@medichron.gr

 

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η παραλαβή των προϊόντων γίνεται μέσω:

ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΜΟΥ

   Καλάθι Αγορών

Προσωρινά δεν δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες:

SOCIAL MEDIA

    

Sitemap / Login

© Copyright 2020 - 2022 MediChron SALES & MEDICAL SERVICES